Bailine

Et enklere liv

Oslo Nordstrand


Anita Ekstrøm Holtmon

Bailine på Nordstrand har vært drevet siden 1990. Jeg har jobbet med Bailine i flere år og overtok som daglig leder av klinikken i 2019. Jeg har gode kunnskaper og erfaring innen kosthold, trening og motivasjon. Jeg legger stor vekt på «hele mennesket».

Hos meg får du hjelp med vektreduksjon, oppstramming av huden, cellulitter, fettforbrenning, smertelindring og til å få spenstigere / smidigere muskulatur. Jeg ser frem til å hjelpe deg til å bli en bedre utgave av deg selv, i en sunnere og friskere kropp. Økt velvære = bedre livskvalitet.

Du er velkommen til en gratis prøvetime med figuranalyse. Med vennlig hilsen Anita


 

Kontaktinformasjon

Bailine Oslo Nordstrand

Ekebergv. 230 1166 Oslo

T: 481 21 160

E: nordstrand@bailine.no

Facebook: bailinenordstrand​​
Tidligere Kunde?

Har du vært kunde hos Bailine før? Da er du hjertelig velkommen tilbake.

Klikk på "start opp igjen" for å kontakte klinikken.Bailine