top of page

Bailine

Et enklere liv

Stjørdal
Velkommen til Bailine Stjørdal

Hei! Jeg heter Gunn Toril, og jeg gleder meg masse til å åpne ny Bailine salong på Stjørdal. Jeg har jobbet mange år som sykepleier og som helhetsterapeut og helsecoach. Dette har gitt meg gode erfaringer som jeg tar med meg inn i min nye jobb.

Jeg er opptatt av å se deg som enkeltmenneske, og se på hvordan den fysiske og psykiske helsen påvirker hverandre. Vi er alle unike som personer, så det vil ikke være en vei som passer for alle. For å finne din vei skal jeg se Deg og høre på hva som er din utfordring og på hva du ønsker å oppnå, og jeg skal bruke min kunnskap og erfaring. Sammen finner vi den veien som fører til ditt mål. Jeg skal være der å støtte deg, motivere deg og heie på deg gjennom denne prosessen.

Jeg vil etter hvert også tilby AromaTouch, Hypnoterapi og kurs innen meditasjon og Mindfulness mm.


Ønsker nye og tidligere kunder velkommen til gratis prøvetime med figuranalyse.

Jeg gleder meg til å hjelpe og støtte deg på din reise til å bli en sunnere og friskere versjon av deg selv.

Gunn Toril


Kontaktinformasjon

​​Bailine Stjørdal

3etg Torgkvartalet

Stokmovegen 2

7500 Stjørdal

T: 91 90 18 91

E: stjordal@bailine.no
​​Tidligere Kunde?

Har du vært kunde hos Bailine før?

Da er du hjertelig velkommen tilbake.

Velg "start opp igjen" når du kontakter klinikken via skjemaet over.
Bailine

bottom of page