top of page

Vi har mange fornøyde kunder, her er noen eksempler

Jeg er så takknemlig for Bailine sin smertebehandling. Jeg har invalidiserende leddgikt, reumatisk artrose, nedsatt lungekapasitet, asma/allergi og osteoporose. Etter mange store operasjoner (den første i 1996) har jeg fått protese i kne og protese i albue. Min siste operasjon ble foretatt i 2013 , det var i mine heler. Mine ankler var da så vonde at de ble vurdert til nødvendig operasjon med å sette inn protese , men det skulle avventes til  smertene ble uutholdelig. Pga alle mine operasjoner har jeg også fått store nerveskader i kroppen  som igjen var så smertefulle at sterk medisinering  ble nødvendig . Alle vet jo hva det gjør med kroppen.  Etter å ha startet opp med smertebehandling er det nå ikke lengre nødvendig med operasjon i mine ankler . Det vil si jeg trenger ikke å sette inn protese 👏😁 Mine nervesmerter er blitt minimale så nå trenger jeg minimalt med smertelindring. Jeg har også mer riktig gange, og mine tær som har vært vonde og krokete i mange år, er nå nesten smertefrie og har rettet seg ut. Helt FANTASTISK 👏👏 En annen positiv ting med Bailine trening er at ved siste måling av min bentetthet har den blitt revansjert. Det hadde den ikke vært hvis jeg ikke hadde trent/fått behandling regelmessig på Bailine. Ikke bare smertelindring men super styrketrening uten belastning 😁
For meg er Bailine GULL 💕 Anbefaler på det varmeste 😊. Så tusen takk til Bailine Lillestrøm for all hjelp 😘 Dere er uunnværlige 💕  

Sissel - Bailine Lillestrøm

Snart har det gått 10 mnd. siden første gang jeg besøkte Bailine Lillestrøm for prøvetime. Forrige ukes veiing/måling viser at jeg på den tiden har gått ned 32 kg – og det har blitt borte 180 cm! (Uttalelse fra Allers annonse 2017).

Jorunn - Bailine Lillestrøm

Jeg har fått bedre bevegelighet og oppnådd en fin vektreduksjon. Jeg har med hjelp av Bailine Asker blitt kvitt kroniske smerter og fått livet mitt tilbake.  (Uttalelse fra Se og Hør annonse 2017).

Marie - Bailine Asker

Jeg startet med Bailine og er kjempefornøyd. Jeg har gått ned 5 kg og 60 cm. Jeg har phoriasis under føttene og sliter med blodsirkulasjon og smerter i føttene – men etter at jeg startet har jeg rett og slett fått nye føtter – JIPPI…. Så nå er, og blir jeg fast kunde hos Bailine. Det er alltid hyggelig komme dit. Hun er kunnskapsrik og veldig engasjert i DEG for at du skal nå dine mål. Koselige lokaler – godt miljø og et godt sted å gå til, og være bare deg.

Trine - Bailine Oslo

Jeg har prøvd Bailine og etter 7 mnd hadde jeg redusert min vekt med 18,1 kg og var 154 cm mindre. Nå har jeg kun 1 behandling pr. uke, dette for å opprettholde de flotte resultatene jeg har oppnådd. I tillegg får jeg kjempegod hjelp til min vonde rygg og nakke.

Siv - Bailine Kongsvinger

Etter mange «slankekurer» ble bare humøret borte og kiloene kom. Etter å ha sett en annonse om Bailine i lokalavisen, ringte jeg og bestilte prøvetime. På Bailine ble jeg tatt imot av en hyggelig dame som tok meg på alvor og som visste hva jeg slet med. Hos Bailine får man bestandig positiv feedback og jeg går alltid herfra med positive tanker som gjør det letter å stå på!

Wenche - Bailine Kongsvinger

Jeg er en dame på 55 år. Jeg ble anbefalt Bailine av en venninne og jeg synes det er trivelig å være her. Det er godt både fysisk og psykisk. Kom hit for å gå ned litt i vekt og det har jeg gjort. Torhild og Nanna er veldig koselige damer å komme til. De oppmuntrer til en bedre hverdag og så har jeg endret på kosten. Energien er også mye bedre.

Inger Sandnes - Bailine Narvik

En nødvendighet for å hindre «stor» mage. Styrke muskulaturen (dårlig rygg). Holde vekta i sjakk. Godt inntrykk av Bailine.

Aud-Hill - Bailine Harstad

Ligger og slapper av mens centimeterne forsvinner. Gikk på aerobic 3 ganger i uka uten resultater. Går inn mange cm. Blir fastere i huden. Jeg har ikke vektproblemer, men denne treningen er perfekt for meg og har gitt meg gode resultater. Kjempefint, har oppnådd de resultater jeg ønsket.

Anne - Bailine Oslo

Ble anbefalt Bailine av en kollega. Tok en prøvetime og ble overrasket over synlig resultat. Dette var for ca. 5 år siden. Etter dette har jeg vært innom jevnlig. Blir det for lenge mellom, synes det godt rundt livet. 60 år.

Annelise - Bailine Narvik

Har gått til behandling over noen år. I tillegg til oppstrammingen gir det meg velvære – jeg kommer i bedre form. Hjelper mot stress-skuldre og ikke minst – Det gir meg påfyll av ny energi. Personalet er alltid smilende, imøtekommende og hyggelig. De gir meg fin veiledning innen behandlingen og kostholdstips. Anbefales.r ikke vektproblemer, men denne treningen er perfekt for meg og har gitt meg gode resultater. Kjempefint, har oppnådd de resultater jeg ønsket.

Mvh Rita - Bailine Narvik

Jeg er ei kjempefornøyd dame på 62 år. Har vært fastkunde hos Narvik Bailine siden mai 2004 og har hatt en fin fremgang med mitt sykdomsbilde. Har skjevgrodd rydd, hypermobilitet i alle ledd, sånn at det har vært betennelser, muskelsmerter, kramper m.m. Torhild og Nanna har vært enestående flinke og hyggelige så det er en fryd å være der.

Evy Karlsen - Bailine Narvik

Dere er alltid blide og positive. Gir alltid gode råd hvis man spør. Jeg har nå gått ned 10 kg og 78 cm over hele kroppen. Uten dere hadde jeg ikke klart dette!! Dette var ros men litt ris skal dere få, he, he… Hva med litt musikk eller radio under behandlingen?

Klem Elisabet - Bailine Lillestrøm

I over 25 år  har jeg hatt vondt i korsryggen. I perioder har jeg ikke kunnet stå oppreist og har måttet ligge for å rette opp ryggen. Jeg har måtte gå 'foroverlent' i perioder og har til tider vært veldig plaget av smerter i ryggen. 

Jeg har fått hjelp hos både Kiropraktor og fysioterapeuter ++, men det har ikke hjulpet på sikt. Det ble gradvis verre.  En del av skylden må jeg trolig ta på min egen kappe, da jeg ikke har klart å følge de øvelsene jeg har blitt anbefalt å gjøre. Det må igjen ses på bakgrunn av at jeg ikke har merket forskjell når jeg har gjort øvelsene. 

For ca. 6 mnd  siden ble jeg anbefalt å ta en prøvetime hos Bailine i Akersgaten i Oslo. Jeg tenkte, hvorfor ikke prøve noe nytt. 

Allerede ved første   behandling merket jeg store endringer. Det var som om ryggen ble «løftet på plass» ved første behanddling. Effekten varte et par timer, så var det tilbake som før. Jeg fulgte imidlertid rådet om å fortsette å ta behandlinger ukentlig. Det er noe jeg er svært   takknemlig for i dag. 

Etter ca 2 måneder forsvant ryggplagene. Jeg kan både trene og jobbe normalt. En tilstand som jeg ikke trodde var mulig å få tilbake for ca. 6 mnd siden. Jeg kan ikke si at det hjelper for alle andre, men at det har hjulpet meg vesentlig er helt sikkert. Jeg kan anbefale Bailine på det  sterkeste.

Jørgen - Bailine Oslo Sentrum
 

Jeg er en kvinne på 25 år som har gått med muskelsmerter og fibromyalgi i kroppen i mange år. behandlinger hos Bailine har vært en livsstilsendring for meg. Etter å ha prøvd ulike former for behandlinger var det fantastisk å komme til Marianne. 

Allerede etter første time var min skjevstilte rygg styrket og holdningen var tydelig bedret. Marianne er veldig engasjert, og hjelper meg med mine utfordringer for en psykisk og fysisk bedre hverdag. Hun veileder meg personlig for min smertelindring, kosthold og aktivitet. 

Etter en kort periode oppdaget jeg at kroppen min ble sterkere, jeg hadde mindre smerter i hverdagen og behovet for smertestillende tabletter avtok. 
Jeg oppdaget også at jeg klarte å trene selv, selvfølelsen ble styrket, følelsen av å igjen kunne fungere... koordinasjon og balanse i kroppen blir bare sterkere. Den livskvaliteten jeg har i dag hadde jeg ikke hatt uten regelmessige behandlinger hos Bailine! 

Dersom jeg ikke er på behandlinger noen uker blir jeg merkbart stiv og vond i kroppen. 

Jeg fungerer bedre og har mere overskudd i hverdagen enn jeg kan huske på mange år. Jeg hadde egentlig gitt opp, og sverget til medisiner for lindring, men nå som blod- gjennomstrømming og muskler arbeider i kroppen, er det godt å være meg igjen- Føle meg i live, i egen kropp.
June - Bailine Straume
 

Jeg er en 30 år gammel jente som i desember 2014 ble feiloperert. Denne operasjonen medførte en stor nerveskade i skulderen, mer nøyaktig beskrevet deltoid muskelen. Denne muskelen forsyner fire andre muskler i skulderen og tilfører den funksjonen i skulderen som gjør at man kan løfte armen ut til loddrett og vannrett.

Omfanget av nerveskaden var så stor at jeg har vært 10 mnd. sykemeldt fra mitt yrke som fengselsbetjent. Nå etter Bailine behandling er jeg tilbake i 75 %. Jeg hadde min første behandling ved Bailine Hønefoss den 5. oktober 2015 (hos Kari-Anne) – fortsatte deretter, fra 12. oktober 2015 behandling hos Lisbeth ved Bailine Bergen. 
Erica - Bailine Bergen

kundetilbakemelding bailine.jpg
annonser
Jorunn_bailinelillestrøm_seoghoer_110517
Marie_bailineasker_seoghoer_110517-229x3
førogefter-ireneogjorunn_norge_50x70_250
Gi oss din tilbakemelding
Gi oss karakterGanske dårligIkke så braBraVeldig braHerligGi oss karakter

Takk for at du sendte inn!

kundetilbakemelding
bottom of page