Vi har mange fornøyde kunder, her er noen eksempler

Jeg er så takknemlig for Bailine sin smertebehandling. Jeg har invalidiserende leddgikt, reumatisk artrose, nedsatt lungekapasitet, asma/allergi og osteoporose. Etter mange store operasjoner (den første i 1996) har jeg fått protese i kne og protese i albue. Min siste operasjon ble foretatt i 2013 , det var i mine heler. Mine ankler var da så vonde at de ble vurdert til nødvendig operasjon med å sette inn protese , men det skulle avventes til  smertene ble uutholdelig. Pga alle mine operasjoner har jeg også fått store nerveskader i kroppen  som igjen var så smertefulle at sterk medisinering  ble nødvendig . Alle vet jo hva det gjør med kroppen.  Etter å ha startet opp med smertebehandling er det nå ikke lengre nødvendig med operasjon i mine ankler . Det vil si jeg trenger ikke å sette inn protese 👏😁 Mine nervesmerter er blitt minimale så nå trenger jeg minimalt med smertelindring. Jeg har også mer riktig gange, og mine tær som har vært vonde og krokete i mange år, er nå nesten smertefrie og har rettet seg ut. Helt FANTASTISK 👏👏 En annen positiv ting med Bailine trening er at ved siste måling av min bentetthet har den blitt revansjert. Det hadde den ikke vært hvis jeg ikke hadde trent/fått behandling regelmessig på Bailine. Ikke bare smertelindring men super styrketrening uten belastning 😁
For meg er Bailine GULL 💕 Anbefaler på det varmeste 😊. Så tusen takk til Bailine Lillestrøm for all hjelp 😘 Dere er uunnværlige 💕  

Sissel - Lillestrøm

Snart har det gått 10 mnd. siden første gang jeg besøkte Bailine Lillestrøm for prøvetime. Forrige ukes veiing/måling viser at jeg på den tiden har gått ned 32 kg – og det har blitt borte 180 cm! (Uttalelse fra Allers annonse 2017).

Jorunn - Lillestrøm

Jeg har fått bedre bevegelighet og oppnådd en fin vektreduksjon. Jeg har med hjelp av Bailine Asker blitt kvitt kroniske smerter og fått livet mitt tilbake.  (Uttalelse fra Se og Hør annonse 2017).

Marie - Asker

Jeg startet med Bailine og er kjempefornøyd. Jeg har gått ned 5 kg og 60 cm. Jeg har phoriasis under føttene og sliter med blodsirkulasjon og smerter i føttene – men etter at jeg startet har jeg rett og slett fått nye føtter – JIPPI…. Så nå er, og blir jeg fast kunde hos Bailine. Det er alltid hyggelig komme dit. Hun er kunnskapsrik og veldig engasjert i DEG for at du skal nå dine mål. Koselige lokaler – godt miljø og et godt sted å gå til, og være bare deg.

Trine - Oslo

Jeg har prøvd Bailine og etter 7 mnd hadde jeg redusert min vekt med 18,1 kg og var 154 cm mindre. Nå har jeg kun 1 behandling pr. uke, dette for å opprettholde de flotte resultatene jeg har oppnådd. I tillegg får jeg kjempegod hjelp til min vonde rygg og nakke.

Siv - Kongsvinger

Etter mange «slankekurer» ble bare humøret borte og kiloene kom. Etter å ha sett en annonse om Bailine i lokalavisen, ringte jeg og bestilte prøvetime. På Bailine ble jeg tatt imot av en hyggelig dame som tok meg på alvor og som visste hva jeg slet med. Hos Bailine får man bestandig positiv feedback og jeg går alltid herfra med positive tanker som gjør det letter å stå på!

Wenche - Kongsvinger

Jeg er en dame på 55 år. Jeg ble anbefalt Bailine av en venninne og jeg synes det er trivelig å være her. Det er godt både fysisk og psykisk. Kom hit for å gå ned litt i vekt og det har jeg gjort. Torhild og Nanna er veldig koselige damer å komme til. De oppmuntrer til en bedre hverdag og så har jeg endret på kosten. Energien er også mye bedre.

Inger Sandnes - Narvik

En nødvendighet for å hindre «stor» mage. Styrke muskulaturen (dårlig rygg). Holde vekta i sjakk. Godt inntrykk av Bailine.

Aud-Hill Damman - Harstad

Ligger og slapper av mens centimeterne forsvinner. Gikk på aerobic 3 ganger i uka uten resultater. Går inn mange cm. Blir fastere i huden. Jeg har ikke vektproblemer, men denne treningen er perfekt for meg og har gitt meg gode resultater. Kjempefint, har oppnådd de resultater jeg ønsket.

Anne B. Johansen - Oslo

Ble anbefalt Bailine av en kollega. Tok en prøvetime og ble overrasket over synlig resultat. Dette var for ca. 5 år siden. Etter dette har jeg vært innom jevnlig. Blir det for lenge mellom, synes det godt rundt livet.

Annelise, 60 år - Narvik

Har gått til behandling over noen år. I tillegg til oppstrammingen gir det meg velvære – jeg kommer i bedre form. Hjelper mot stress-skuldre og ikke minst – Det gir meg påfyll av ny energi. Personalet er alltid smilende, imøtekommende og hyggelig. De gir meg fin veiledning innen behandlingen og kostholdstips. Anbefales.r ikke vektproblemer, men denne treningen er perfekt for meg og har gitt meg gode resultater. Kjempefint, har oppnådd de resultater jeg ønsket.

Mvh Rita - Narvik

eg er ei kjempefornøyd dame på 62 år. Har vært fastkunde hos Narvik Bailine siden mai 2004 og har hatt en fin fremgang med mitt sykdomsbilde. Har skjevgrodd rydd, hypermobilitet i alle ledd, sånn at det har vært betennelser, muskelsmerter, kramper m.m. Torhild og Nanna har vært enestående flinke og hyggelige så det er en fryd å være der.

Evy Karlsen - Narvik

Dere er alltid blide og positive. Gir alltid gode råd hvis man spør. Jeg har nå gått ned 10 kg og 78 cm over hele kroppen. Uten dere hadde jeg ikke klart dette!! Dette var ros men litt ris skal dere få, he, he… Hva med litt musikk eller radio under behandlingen?

Klem Elisabet - Lillestrøm

 
Gi oss din tilbakemelding
Gi oss karakterGanske dårligIkke så braBraVeldig braHerligGi oss karakter
 
Bailine Norge

Klinikkinformasjon: 815 21 777

Kontor: 922 50 487

Teknisk: 975 89 898

E-post: info@bailine.no

Intranett: (for klinikkeiere)

Facebook

Bailine © 2019. Powered by Global Web Partner |  Om websiden  |   Personvern

bailine-logo.png