Bailine Norge

Klinikkinformasjon: 815 21 777

Kontor: 22 93 13 10

Telefax: 22 93 13 12

E-post: info@bailine.no

Intranett: (for klinikkeiere)

Facebook

Bailine © 2019. Powered by Global Web PartnerOm websiden  |   Personvern

Smertehjelp

Bailine har gitt smertehjelp til mange

Gjennom alle årene vi har drevet, har vi stadig fått tilbakemeldinger fra kunder som har fått mindre smerter etter behandlinger hos oss. Behandlinger har vært utprøvd i flere år ved Akershus Universitetssykehus smerteklinikk med gode resultater. Benytt deg av en gratis prøvetime og se om Bailine kan være noe for deg.

Hva er dine ømmepunkter?

  • Hodepine?

  • Nakkesmerter?

  • Vondt i ryggen?

  • Leddsmerter?

  • Fibromyalgi?

  • Andre kroniske smerter?

Bailine er mest kjent for å hjelpe med vekt- og figurproblemer

For noen år siden ble Bailine kontaktet av Akershus Universitetssykehus som undret seg over hva Bailine drev med. Sykehuset hadde nemlig mange pasienter som kom til dem for smertebehandling. En del pasienter fortalte at de hadde fått bedre kontroll over smertene etter å ha fått behandling hos Bailine.

Prøv smerteredusering med Bailine dersom du plages av kroniske smerter

Sykehuset har i flere år brukt Bailine elektroniske datastyrte apparat på sine smertepasienter. Over 80 % av pasientene sier om at behandlingen førte til smertereduksjon.

Bailine sine elektroniske impulser kan hjelpe deg til å få kontroll over dine ”smerte-porter”

‘The Gate Control Theory of Pain’ ble lansert tidlig på 1960-tallet av den canadiske psykologen Ronald Melzack og den britiske fysiologen Patrick Wail. ‘Port-kontroll teorien’ handler bl. a. om at ryggmargen inneholder nevrologisk ‘porter’ som enten kan blokkere smertesignaler eller la dem fortsette videre til hjernen.

Det har lenge vært kjent at såkalte mikro-frekvenser som brukes i TNS  behandling (transcutaneous electrical nerve stimulation)  som er apparater med små pads som ofte plasseres på eller i nærheten av smerteområder, kan brukes for å oppnå smertereduserende effekter.

I Bailine benytter vi større pads over hele kroppen med andre frekvenser og aktiveringsmetoder. Vi kaller det makro-frekvenser.

Bailine kan også lære deg hvordan du finner et kosthold og en mentaltrening som kan hjelpe deg til å kontrollere smerter

bailine-logo.png