top of page

Smertehjelp

Elektronisk smertedemping med Bailine

Gjennom alle årene vi har drevet, har vi stadig fått tilbakemeldinger fra kunder som har fått mindre smerter etter behandlinger hos oss. Behandlinger har vært utprøvd i flere år ved Akershus Universitetssykehus smerteklinikk med gode resultater.

Du kan selv teste ut smertereduseringseffekten hos Bailine med en prøvetime hvis du plages av smerter.

Hva er dine ømmepunkter?

  • Hodepine?

  • Nakkesmerter?

  • Vondt i ryggen?

  • Leddsmerter?

  • Fibromyalgi?

  • Andre kroniske smerter?

Bailine er mest kjent for å hjelpe med vekt- og figurproblemer

For noen år siden ble Bailine kontaktet av Akershus Universitetssykehus som undret seg over hva Bailine drev med. Sykehuset hadde nemlig mange pasienter som kom til dem for smertebehandling. En del pasienter fortalte at de hadde fått bedre kontroll over smertene etter å ha fått behandling hos Bailine.

Bilde før og etter

Prøv smerteredusering med Bailine dersom du plages av kroniske smerter

Sykehuset har i flere år brukt Bailine elektroniske datastyrte apparat på sine smertepasienter. Over 80 % av pasientene sier om at behandlingen førte til smertereduksjon.

Bailine sine elektroniske impulser kan hjelpe deg til å få kontroll over dine ”smerte-porter”

‘The Gate Control Theory of Pain’ ble lansert tidlig på 1960-tallet av den canadiske psykologen Ronald Melzack og den britiske fysiologen Patrick Wail. ‘Port-kontroll teorien’ handler bl. a. om at ryggmargen inneholder nevrologisk ‘porter’ som enten kan blokkere smertesignaler eller la dem fortsette videre til hjernen.

Det har lenge vært kjent at såkalte mikro-frekvenser som brukes i TNS  behandling (transcutaneous electrical nerve stimulation)  som er apparater med små pads som ofte plasseres på eller i nærheten av smerteområder, kan brukes for å oppnå smertereduserende effekter.

I Bailine benytter vi større pads over hele kroppen med andre frekvenser og aktiveringsmetoder. Vi kaller det makro-frekvenser.

Om smerte

Smerte beskytter oss mot farer. Men smerten i seg selv kan bli en fiende. Når du har undersøkt årsaken til din smerte nærmere hos din lege, kan svaret være at du har en form for kroniske, langvarige smerter og ender opp med å gå på smertestillende midler resten av livet. Da kan Bailine kanskje være et alternativ eller et tillegg for deg.

Smertepunkter
Smertehjelp Bailine e.jpg

Alle vet hvordan både fysisk og psykisk smerte kjennes, men ingen kan føle en annens smerte.”

 

Mange sier ofte om sine kroniske smerter: "Jeg hater disse smertene. De ødelegger livet for meg. Jeg er skuffet over legene som ikke greier å finne ut hva som er i veien og gjøre meg frisk. Jeg blir virkelig sur på dem når de sier at smertene har 'psykiske årsaker'. Familien min forstår det ikke. Ingen tror smertene mine er virkelige. Jeg føler meg så maktesløs.

Den onde smertesirkelen

Kroniske smerter kan låse deg fast i en ond sirkel. Her er fire mulige scenarier:

1. Inaktivitet

På grunn av smertene forsøker du å unngå fysisk aktivitet, noe som i sin tur gjør kroppen mindre sterk og smidig. Jo svakere og dårligere formen blir, jo mer frustrert og deprimert blir du. Disse negative følelsene kan åpne "smertedøren" og gjøre smertene enda verre enn før.

Undersøkelser i Sports Medicine 14 (2): 1992 viser at muskler hos friske mennesker blir sterkere med elektronisk muskeltrening. Dr. J. M. Kots (1971) påviser at muskelstyrken kan øke fra 38 % til 50 % etter kun 19 dager med elektrotrening. Forskingsrapporter påpeker at økt styrke blir oppnådd både på normalt friske mennesker, så vel som hos veltrente atleter.

2. Overdrivelse

Du er kanskje fast bestemt på å bevise at du fremdeles kan være fysisk aktiv, så du overanstrenger deg. Dette øker smertene og fører til mer inaktivitet, mer depresjon og sterkere smerter.
Enkelte av våre klienter opplever et helt nytt liv etter at de starter med Bailines elektroniske behandling.

3. Mangel på forståelse.

Vennene dine, familien, sjefen og kollegene forstår kanskje ikke at du virkelig har det vondt og avfeier smertene med at det bare er noe du innbiller deg. Du blir enda sintere og mer deprimert enn før.
Det å stelle pent med deg selv er en viktig vei for mange. Hos Bailine møter du forståelsesfulle terapeuter som gir deg riktig personlig trening.

4. Overbeskyttelse
Venner, familie og kolleger pusler om deg og krever ingenting av deg. Dette kan føre til at du føler deg som en invalid og blir mer hjelpeløs enn du egentlig er.


Heldigvis er det mulig å bryte den nedadgående spiralen.


Hos Bailine kan du få starten på et nytt liv både fysisk og psykisk.

Bestill en prøvetime og se om Bailine kan være noe for deg.

Bailine kan også lære deg hvordan du finner et kosthold og en mentaltrening som kan hjelpe deg til å kontrollere smerter

bottom of page