top of page

Informasjon om websiden

Innholdet på våre websider er generell informasjon om Bailinesystemet slik det benyttes i Norge. Det som står på de norske sidene gjelder ikke nødvendigvis for Bailine i andre land.

Bailine gir ingen form for medisinsk behandling. Dersom du er tvil om Bailine vil være rett for deg så ber vi deg sjekke med lege eller annet medisinsk kvalifisert personell for å avgjøre om du kan benytte elektrotrening. Du kan også gå til Bailine uten å få elektrotrening.

Det er opp til hver enkel salongeier å avgjøre hvilke tjenester som tilbys i sin salong. Salongeierne er dog bl.a. forpliktig av sitt kontraktsmessige forhold til hovedkontoret. Salongeierne fastsetter egne priser for tjenestene de velger å tilby.

Vi sender ikke ut virus eller spam, men siden de fleste virus- og spam-sendere forfalsker avsenderadressene så kan du likevel få e-post som ser ut som det er sendt fra oss uten at vi har sendt dem. For informasjon om sporing av e-post kan du for eksempel se her (ekstern link).

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved å bruke nettstedet godtar du dette. Du kan selv hindre lagring av informasjonskapsler ved å endre innstillingene i din nettleser. Vær oppmerksom på at dette kan føre til at nettstedet ikke fungerer optimalt.

Tredjeparter kan bruke informasjonskapsler, websignaler og lignende teknologier for å innhente og motta informasjon fra nettstedet, og bruke denne informasjonen til å levere målingstjenester og målrettede annonser. Hvis du ikke ønsker at tredjeparter skal samle inn eller bruke informasjon basert på aktiviteten din på nettsteder, enheter eller applikasjoner med formål om å vise deg annonser, kan du velge bort dette gjennom European Digital Advertising Alliance (ekstern link). Du kan også velge bort dette i innstillingene på mobilen din.

Dersom du har spørsmål vedrørende websiden kan du kontakte oss på www.bailine.no.

Bailine personvernerklæring

bottom of page