top of page

Mental trening

Mentaltrening – positiv motivasjon

Vi underviser i nye former for dypavslapping, stressreduksjon som motiverer deg til å bli sunn, slank og selvsikker

Vi snakker ofte om hvor viktig det er å holde kroppen i form: Trene regelmessig og spise riktig, men det er like viktig å holde seg mentalt i form.

De fleste av oss benytter bare en liten del av vår mentale kapasitet effektivt. Med mental kontroll kan du få en bedre utnyttelse av de skjulte kreative ressurser og tenkebaner vi alle har til rådighet. En utvikling som vil gi deg mye både privat og i arbeidslivet.

Mentaltrening brukes i dag innenfor idretten for å oppnå bedre prestasjoner, innenfor medisinen for å bli friskere, i undervisning for å lære raskere, i forretninger for å nå målsettinger mer effektivt, i arbeidet for ledelse av andre og privat for større harmoni og kontroll av uheldige vaner.

Mentaltrening innen idrett

Det som er mest kjent er bruken av mentaltrening innenfor idrett. De fleste toppidrettsutøvere vil bekrefte at en stor del av deres suksess skyldes mentale faktorer og psykologiske teknikker.

Et eksempel: Fire grupper russiske topp-idrettsutøvere gjennomgikk et sofistikert fysisk og mentalt treningsprogram. Gruppene fikk lagt opp sitt treningsprogram slik:

  • Gruppe 1:  100 %  – fysisk trening.

  • Gruppe 2:    75 %  – fysisk trening og 25 % mentaltrening.

  • Gruppe 3:    50 %  – fysisk trening og 50 % mentaltrening.

  • Gruppe 4:    25 %  – fysisk trening og 75 % mentaltrening.

Når de fire gruppene ble sammenlignet like før OL i Lake Placid 1980, viste gruppe 4 større forbedringer enn gruppe 3, etterfulgt av gruppene 2 og 1.

Forandringene i din livsstil må komme innenfra

Det hjelper ikke nok å vite alt om kosthold og trening om man har mentale hindringer for å gjennomføre dette. Dersom du hele tiden går og tenker på deg selv som for tykk så setter du mentale merkelapper på deg selv som du må fjerne før du virkelig kan begynne å gå ned i vekt.

Inne i enhver tykk kvinne finnes det en tynn kvinne, det er oppgaven til Bailine å få henne frem

Bailine hjelper deg med å skape et bilde i tankene dine, der du ser deg selv som sunnere, mer aktiv, friskere og slankere. Dette mentale bildet – innstillingen din – motiverer deg til å virkeliggjøre din nye livsstil.

Tankene dine har stor virkning på kropp og sinn

Får du tankene under kontroll er det ikke lenge før andre ting også fungerer som du ønsker.

  • Tenk på at du er verd noe og at du er helt spesiell

  • Gjør noe positivt for å holde deg sunn og frisk

  • Få frem din indre skjønnhet

  • Frigjør den naturlige, flotte figuren som er skjult inne i deg

  • Bli en god modell av deg selv

  • Lær å bli mer glad – i deg selv

bottom of page