top of page

Om Bailine

Et lettere liv :-)

Bailine - Et lettere liv

Bailine er en norsk virksomhet som har drevet i over 50 år og har gitt hjelp til tusenvis av kvinner, samt de siste årene også til menn. Vår visjon er å fremme god fysisk og mental helse og personlighet – og holde folk friske så lenge de lever.

Bailine har omfattende undervisning og treningsprogram i kosthold, fysisk- og mentaltrening. For mange mennesker i dag er livsstilen slik at de gradvis blir mer og mer syke etter som aldrene kommer. Og når de dør er mange i dårlig form som et resultat av en usunn livsstil. Dette er et problem som øker over hele verden.

Bailine har som målsetning å bedre folkehelsen ved å markedsføre idéer og prinsipper som er i harmoni med den kunnskap som i dag foreligger innenfor rammen av allment anerkjent skolemedisin og praktisk psykologi. Bailine vil med alternativ behandling sørge for at folk holder seg i god form til de dør.

Bailine har for øye å bedre klientens helsemessige muligheter og å styrke klientens bilde av seg selv i en nøytral, positiv retning ved hjelp av en kontinuerlig utvikling av ny teknologi og pedagogikk.

I denne sammenheng er vårt dataprogram og elektroniske biofeedbackapparater viktig som et hjelpemiddel underordnet helheten. Biofeedbackapparatet virke ved at muskulaturen aktiveres og gjør at rigide muskler trer i pulsatoriske bevegelser, noe som løser opp muskulaturen og har en biofeedbackeffekt på sentralnervesystemet. Dette øker klientens bevissthet for en aktiv helsemessig livsstil.

For at det undervisningsmateriell som Bailine benytter til enhver tid skal ajourført i overensstemmelse med de nyeste forskningsresultater innenfor relevante områder har Bailine som mål å knytte til seg faglig ekspertise.

Vi tar utgangspunkt i at alle er forskjellige

Derfor er det avgjørende at hver enkelt får hjelp ut fra sine spesielle forutsetninger. Hver enkelt må forme sin figur og slanke seg på sin egen måte. I Bailinesalongene blir enhver veiledet i å finne frem til vedkommendes personlige måte å gå ned i vekt.

Bailine gjør deg til en god modell av deg selv

Kom til Bailine og finn ut hva som er dine personlige mål for din perfekte figur. Når du har fastsatt din figurtype, kan vi legge opp et individuelt treningsprogram for din figur. Det består av spesielle treningsøvelser som gjør det mulig å redusere omkretsmålene på midje, hofter, mage, lår – for at du skal kunne gjøre det beste ut av den figurtypen du har.

Alle kan bli faste medlemmer i Bailine og bli fulgt opp regelmessig. Dette vil sikre at en riktig kroppsvekt kan beholdes livet ut. Salongene innbyr til hygge og velvære, og behandlingen skal helst foregå i enerom.

Timeprisen hos Bailine er avhengig av hvilke program du ønsker. Som stamkunde hos Bailine får du de laveste prisene.

Elektronisk trening

Elektronisk trening brukes også av medisinsk personell for oppbygging av muskler på pasienter med f.eks. tverrlammelser, (ref. bl.a. Dr. Mohr,  København ).  Økningen av muskelmassen kan være opp til 40%.

Undersøkelser viser at også muskler til friske mennesker blir sterkere med elektronisk muskeltrening (Sports Medicine 14(2), 1992).  Dr. J. M. Kots (1971) viser at muskelstyrken kan øke fra 38% til 50% etter kun 19 dager med elektronisk trening.

Denne samme forskingsrapporten påpeker også at styrken ikke bare vil bli oppnådd på normalt friske mennesker, men også på veltrente atleter. Elektronisk trening ble brukt av idrettsutøvere allerede under OL i München 1972.

Bailine simulatoren er testet og godkjent etter flere internasjonale og nasjonale forskrifter og direktiver som bla. CE, UL, CL, Nemko, Demko og S-Märket samt CB (godkjent i henhold til forskrifter for medisinske apparater)

Bailine har et undervisningssystem for å hjelpe kvinner og menn til å bli en bedre modell av seg selv

Det er først og fremst et spørsmål om figurslanking, bli slank på de steder på kroppen man ønsker det. Få de rette mål på de riktige stedene.

Vi kan ikke sterkt nok understreke at overvekt er et dypt, personlig problem

Mange overvektige er sjenerte på grunn av sin fedme. Dette har Bailine tatt konsekvensen av. Derfor behandles og undervises klientene alene i eget kabinett.

Bailine hjelper deg med med en ny og sunn livsstil 

Mentaltrening

Undervisning i nye former for dypavslapping, stressreduksjon og motiverer deg psykologisk til å bli sunn, slank og selvsikker

Kostholdstrening

Undervisning i kosthold som passer for ditt personlige stoffskifte og som gjør deg slankere hvis du er overvektig, friskere og smertefri hvis du har kronisk vondt i kroppen.

Fysisk trening

Undervisning i fysisk aktivitet som passer for deg og som vil forme figuren din til riktige proporsjoner.

Bailine terapi slik den utøves i Norge er godkjent som alternativ behandling.

Video fra Bailine klinikk:

(Trykk CC for tekst)

bottom of page