top of page

Ned 20 kilo

Alt starter med at du bestiller en bestill prøvetime

En prøvetime kan ta litt mer enn 45 minutter, fordi du får en figuranalyse. Prøvetimen viser også om du kan få smertehjelp hos Bailine.

Neste gang du besøker salongen kan du få et treningsprogram som er tilpasset akkurat deg og din figur. Din personlige trener kan også skreddersy ditt kostprogram slik at du kan oppnå den ønskede vektreduksjonen.

Ned minst 20 kilo – og beholde vekten for fremtiden

Hvis du har vært overvektig, har du kanskje visse erfaringer med at det som er enda vanskeligere enn å gå ned i vekt, er å unngå å legge på seg igjen.

Mange bruker mye tid, energi og forsakelser på å bli kvitt overflødige kilo. Men uansett hvor hardt de forsøker og hvor stor suksess de har til å begynne med, vil 95 prosent av alle overvektige få tilbake de kiloene de har tapt etter et par år.

Det er en frustrerende opplevelse å øke i vekt etter en slankekur, noe som vi i Bailine vil hjelpe til med å unngå, slik at de som har redusert vekten skal beholde sin idealvekt på permanent basis.

Det er nødvendig med livsstilsendringer

Ingen må tro at fedme kan behandles ved hjelp av en diett, på samme måte som en kan ta en tablett mot hodepine eller la seg operere for blindtarmbetennelse. For å bli slank for alltid, må en tenke på vanene, ikke kun på vekten

Hvis en slankekur er noe du ‘begynner’ på ligger det allerede i tankegangen at det er noe du før eller senere også har tenkt å ‘slutte med’. Det er ditt nye levesett som gjør at du beholder vekten.

ned 20 kilo.jpg

Det er mange måter å nå et mål på så vi starter med å undersøke hva som kan passe best for deg. Spiser du mye søtt eller store måltider, eller spiser du bra, men beveger deg lite.

Trives du med å spise om kvelden, sammen med andre eller alene. Dette og mye annet må vi kartlegge da det er som med alt annet at desto mer vi vet om ting, desto enklere er det å finne løsninger.

 

Deretter blir vi enige om mål, gjerne delmål og pengene tilbake garanti kan du også få.

Bailine har et oppfølgingsprogram som gjør vedlikeholdet effektivt. Det er derfor viktig at du fortsetter i Bailine også etter at du har oppnådd de ønskede resultatene. Men du trenger da ikke å gå så ofte som tidligere, og du vil da også få de fordelene en stamklient har i Bailine.

bottom of page