top of page

Bailine

Et enklere liv

Bergen Knarvik
Iselin Sætran

Jeg har hjulpet flere hundre mennesker med livsstilsendring og figurforming siden 2014.

Og jeg gleder meg til å kunne hjelpe enda flere med kostholdsveiledning, bedre helse, oppstramming og smertelindring her på Bailine Knarvik. Jeg liker å se på slanking som en livsstilsendringer. Man må finne en livsstilsendringer man må kunne leve med i en hektisk hverdag og over tid.

Det mentale har mye å si på hvordan kroppen vår endrer seg. Jeg har stort fokus på hvordan tankene kan ha positiv innvirkning på både helse og kropp.

Du som kunde vil være i trygge hender her hos oss. Jeg er utdannet 'Nutrition Health Coach' og 'Health & wellness Coach'. Diplomert 'Velvære Masør', og jeg har flere fordypningskurs bla. i Lymfedrenasje og fettceller & Fettsyrebalansen


Kontaktinformasjon

Bailine Knarvik

Burkhovdane 5

5914 Isdalstø

T: 960 10 866
​​Tidligere Kunde?

Har du vært kunde hos oss før? Da er du hjertelig velkommen tilbake.

Klikk på "start opp igjen" for å kontakte klinikken.Comments


Bailine

bottom of page