top of page

Bailine

Et enklere liv

Bailine Imotion - Trening med motstand

Bailine Imotion – Trening med motstand – ble utviklet fordi mange trodde at Bailine var for de late som ikke var så interessert i å trene på egenhånd. Det er feil. Akkurat som alle andre treningssteder har vi kunder som aldri kan bli svette nok og som vil ha flere og hardere utfordringer.
Bailine Imotion er som all annen trening men har sterkere effekt.


Utgangpunktet er det samme, men nå får du i tillegg impulser utenfra som jobber i motstand og utakt med dine egne muskler, svært ulikt hva du sannsynligvis er kjent med fra før.


Dermed opplever du en trening som er mye hardere. Treningen blir også mer variert, noe som gjør at det blir mindre sjanse for å gå lei.
Alle kan trene med Bailine Imotion, og selv velge hvor tungt det skal være. De fleste av våre Imotion-kunder kommer fra andre treningssentre, og er kjent med stepp, sykling og harde aerobic-timer. Det er en fordel, men ikke nødvendig. Er du godt trent og ønsker en annen form for trening kan Bailine Imotion passe for deg!


Du trener med veiledning og oppfølging fra en Bailine terapeut, som også gir deg motivasjon og kostholdsveiledning. .

Utstyr: Du trenger vanlig treningstøy, gode joggesko, vannflaske og håndkle for de fleste øvelsene.


Bailine garanti: Du kan be om en skriftlig garanti der du får pengene tilbake hvis du ikke oppnår de målene vi er blitt enige om!


Bailine Imotion tilbys i flere av våre salonger. Ta kontakt for gratis prøvetime!


Comments


Bailine

bottom of page