top of page

Bailine

Et enklere liv

Reduser magefettet

Magefett er ikke bare et problem fordi det ser lite pent ut. Men mye fett i mageområdet fører til helseplager som insulinresistens, diabetes og hjertesykdommer. Av denne grunn vil reduksjon av magefettet bety mye for helsen din og kan hjelpe deg å leve frisk lenger.


Mye fett i mageområdet
Reduser magefettet hvis du har for mye

Du kan fastslå om du har for mye magefett ved å måle omkretsen rundt midjen din. Dette kan enkelt gjøres med et målebånd. Et midjemål på over 88 cm for kvinner og 102 cm for menn betyr for mye magefett.


Hvis du har mye overflødig fett rundt midjen din, bør du ta noen grep for å kvitte deg med det selv om du ikke er veldig overvektig.Slik kan du redusere fettet i magen området mer enn andre områder av kroppen. Slutt å spise sukker og unngå sukkersøtet drikker. Dette inkluderer sukkerholdig brus, fruktjuicer og ulike sukker-sportsdrikker.

Flytende kalorier blir ikke "registrert" i hjernen på samme måte som solide kalorier, så når du drikker sukker-søtet drikker, ender du opp med å ta inn for mange ekstra kalorier. Når du tar inn mye sukker, blir leveren overbelastet med fruktose og er tvunget til å gjøre det om til fett.

Mengden av fruktose du får fra frukt er ubetydelig i forhold til hva du får fra raffinert sukker. Frukt er sunt og har rikelig med fiber som begrenser de negative effektene av fruktose.

.

1 Kommentar


Ønsker at Bailine kan hjelpe til å fjerne «bilringer» rundt livet

Gefällt mir

Bailine

bottom of page