top of page

Prøvetime

Viste du at alle over 18 kan forsøke Bailine?

Med så mange tilbud som er i markedet så har du en mulighet til å forsøke Bailine for å se om dette kan være noe for deg. I løpet av timen vil du få vite hva du kan forvente av resultater.

 

En Bailine behandling varer 25 effektive minutter. Utover dette kan du få tilleggstid.

 

Treningen foregår i avlukkede kabinetter. Det brukes ikke så mye treningsutstyr som i et helsestudio, og du trenger heller ikke være med på felles gruppemøter.  Basert på en analyse av figuren din og samtaler om dine mål og ønsker får du prøve en treningssimulator som aktiverer musklene dine elektronisk og som kun finnes i Bailine.

 

Bailine bruker en unik treningssimulator som trener musklene dine elektronisk.

 

Du kan selv kontrollere styrken, så om du en dag trenger å slappe av mens dine muskler aktiveres mens du en annen dag trenger hard intensiv trening, kan du også styre dette selv.

 

I vårt program kan du få undervisning i kostholdsomlegging, du kan få menyer og dietter og vanlig fysisk trening og øvelser etter behov. Du får også informasjon via Bailine boken og mp3 filer.

 

Bailine terapeuten vil hjelpe deg til å tape vekt der det naturlig passer for deg. Akkurat som du kan ta situps for å stramme magen, eller armhevinger for å bygge armmuskler kan du i Bailine få programmer tilpasset de områdene du vil jobbe ekstra med.

Å slanke seg med tanke på å redusere kroppsfett fører til et mer varig vekttap, fremfor å tape vekt i form av væske og muskler.

 

Bailine terapeuten har spesialopplæring i å fastsette forholdet mellom kroppsfett og kroppsvekt.

Bailine bruker en datamaskin for å kontrollere resultatene

 

Det er viktig å føre kontroll med fremgangen. Det motiverer, og det hjelper deg også å se at det du føler på kroppen virkelig stemmer. Fra programmet får du en utskrift som viser deg utviklingen og hvor perfekt du er på forskjellige deler av kroppen. I tillegg følger datamaskinen opp resultatene fra uke til uke, og forteller deg hvilket motivasjonsprogram du bør følge. Datamaskinen vil gi også deg et passende trenings- og kostholdsprogram.

 

Vi gleder oss til å møte deg, bli kjent med deg og følge deg og din utvikling for at du skal bli sprekere og sterkere. Bailine - et lettere liv!

Outside cabinets 013.jpg
bottom of page