top of page

Bailine

Et enklere liv

Få figuren tilbake etter fødsel med Bailine trening

Kan du ligge i 30 minutter på en benk og samtidig få oppstramming og vektnedgang etter fødsel?


Vi har flere nybakte mammaer som har testet bailine behandling etter fødsel. Resultatet er de enige om. Vi er også veldig fornøyde med tilbakemeldingene.

Det er som de sier, verdens beste magetrening! .

Start opp på Bailine etter fødsel. Det er flere fordeler som å trene opp bekkenet, sette fokus på stramme opp magen igjen og gå inn i centimeter.


Ned 12 kilo på 3 måneder og inn 150 centimeter, fordelt på hele kroppen.

Dette var resultatet til en av våre nybakte mødre. Vi anbefaler at du kombinerer muskelstimulering med vårt kostholds-kurs, samt trener litt hver uke. Det er enkel trening, som du får tilgang til igjennom våre kurs. Det tar 10 minutter hver morgen. Resultatet blir meget bra.


Mange av våre nybakte mødre får også gode resultater på strekkmerker.

Du kan få en gratis prøvetime for å sjekke ut om dette er noe for deg. Du blir veid og målet på prøvetimen, så vil du se resultater ved hofte, lår, midje o.s.v. etterhvert. Samtidig så kan du oppleve at du blir bedre i ryggen. For mange har stimulering av muskler i rygg gitt de en lettere hverdag.


Referanse fra Jorunn 41 år, kunde hos Bailine Bergen Fana

"Etter min tredje fødsel for 7 år siden, ble kiloene sittende. Da 80 kg var passert for lengst og jeg pådro meg isjas, forstod jeg at noe måtte gjøres, og at det var en sammenheng mellom overvekten, belastningslidelse og ikke minst den generelle trivselen. Jeg gikk først ned 5 kg ved hjelp av en pulverkur, men så ble vekta stående stille, og jeg hadde nok sprukket om jeg ikke hadde begynt hos Bailine. Ved hjelp av terapeutens kyndige veiledning og motivering, greide jeg å holde motet oppe. Bailine har gitt meg en slankere, spenstigere kropp, samt mye overskudd. Det beste av alt er at behandlingen har hatt meget god effekt på mine rygg- og bekkensmerter og fjernet isjasplagene mer effektivt enn behandling hos fysioterapeut."


Comments


Bailine

bottom of page