Bailine Norge

Klinikkinformasjon: 815 21 777

Kontor: 22 93 13 10

Telefax: 22 93 13 12

E-post: info@bailine.no

Intranett: (for klinikkeiere)

Facebook

Bailine © 2019. Powered by Global Web PartnerOm websiden  |   Personvern

Bailine Forum

april 17

Fra kroniske smerter til et bedre liv.

0 kommentarer

Man kan ikke sette en prislapp på livskvalitet - sier Silje Storøy. Hun og Anita Toftebakk er 2 av flere som har oppdaget Bailine sin smertelindring. Et smerteprogram som fungerer uten bruk av medisin.

Jeg lever nå et liv nesten uten smertestillende, det var umulig før - sier Anita Toftebakk.

 

Psoriasisleddgikt var hennes lidelse og store mengder medisin gjorde henne sløv og syk av bivirkningene. Les mer om disse to kvinnene her: https://www.an.no/nyheter/nytt-liv-med-elektriske-stot/s/1-33-6230110

 

 

 

Bailine sitt smertedempning program brukes også i det offentlige helsevesen. Universitetssykehuset i Akershus har i flere år brukt Bailine elektroniske datastyrte apparat på sine smertepasienter. Over 80 % av pasientene sier at behandlingen førte til smertereduksjon.

 

Det har lenge vært kjent at såkalte mikro-frekvenser som brukes i TENS  behandling (transcutaneous electrical nerve stimulation)  som er apparater med små pads som ofte plasseres på eller i nærheten av smerteområder, kan brukes for å oppnå smertereduserende effekter.

I Bailine benytter vi større pads over hele kroppen med andre frekvenser og aktiveringsmetoder. Vi kaller det makro-frekvenser.

 

Resultatet er meget godt. Har du plager, kontakt din lokale bailine klinikk for en gratis prøvetime, samt en god innføring og gjennomgang av Bailine sin behandlingsmetode.

 

#smertelindring #smertedemping #smertekurs #smerteprogram

 

 

bailine-logo.png